HOME WORKSHOP ECONOMIE ILLUSIE LOCATIE STUDIO PUBLICATIES STEVEN WITKAM
Mumbaiarchitectuurbuiten levenCambodjaThailandnatuurToerismeBouwen en Wonen Contact
English

Mumbai, ook wel Bombay, een stad van extremen. Heel erg rijk en heel erg arm leven hier dicht naast elkaar. Meer dan 16 miljoen inwoners met de verwachting dat het in 2015 meer dan 27 miljoen zullen zijn. Een stad waar je toch eenzaam kan zijn.

portfolio

Cambodja, een land van uitersten. Nu, net tien jaar na de laatste burgeroorlog is het een land in opkomst. Naast de bekende tempels in Angkor heeft het land veel meer te bieden. Een land waar extreem rijk en arm vlak naast elkaar leeft. Het rijk van de Khmers;  Een land om te ontdekken.

portfolio

Ruimte verbeelden door de niet- ruimte te zoeken. Het geheel vangen door het detail te isoleren. De monotonie doorbreken met de herhaling.

portfolio

Thailand, vroeger heette het Siam. Maar de mensen zijn nog steeds hetzelfde want elke Thai is geboren met een glimlach. Hoffelijkheid staat hoog in het vaandel, levend in een fabelachtig mooie natuur. Een land om niet te vergeten.

portfolio

Hoe leven we met elkaar? Waar leven we met elkaar? Beelden die staan als een huis. Interieur, exterieur, superieur.

portfolio

Het buiteninterieur is fascinerend, we leven en doen er van alles. Het geeft kleur aan de omgeving. Kortom de lifestyle beleving van een land in al zijn facetten. Cultuur, wonen, werken en recreëren.

portfolio

Met de natuur valt niet te spotten, hij doet wat hij wil. Hoe gaan we ermee om?  Vandaag is hij mooi, morgen veranderd in een ruïne. Steeds meer mensen kiezen bewust voor een levensstijl die dicht bij de natuur staat. Het is ons cultureel erfgoed.

portfolio
Google Earth

Bekijk ook de foto's van Steven Witkam overal in de wereld op Google Earth. Portfolio

Snelnavigatie